Jump to content

General Discussion

General talk on Aerosoft and Products. Please do NOT use this forum for any support questions, use the dedicated support sections for that.

If you posted and cannot find your message anymore, we probably have moved it for you. Just check the forum layout and look for the most likely section and you will find your post.

6665 topics in this forum

    • 1 reply
    • 214 views
    • 4 replies
    • 279 views
    • 2 replies
    • 293 views
    • 2 replies
    • 789 views
    • 4 replies
    • 562 views
    • 1 reply
    • 307 views
    • 3 replies
    • 345 views
    • 2 replies
    • 407 views
    • 1 reply
    • 354 views
    • 6 replies
    • 380 views
    • 2 replies
    • 266 views
    • 3 replies
    • 274 views
    • 2 replies
    • 244 views
    • 1 reply
    • 279 views
    • 2 replies
    • 280 views
    • 0 replies
    • 186 views
    • 0 replies
    • 275 views
    • 7 replies
    • 353 views
    • 0 replies
    • 275 views
    • 1 reply
    • 359 views
    • 5 replies
    • 478 views
    • 0 replies
    • 233 views
  1. Sim Market

    • 2 replies
    • 342 views
    • 14 replies
    • 774 views
    • 1 reply
    • 239 views


  • Posts

    • The file system is not case sensitive.   And now, we end the discussion here, otherwise I or Aerosoft send you an invoice about that. When Justsim is not „hurry with this“, then simple don‘t pay them for it (for you: don‘t buy there product).   So last: no more questions about Sode internal issues and other product files here.  For the moment, I look this topic.
    • yes, there is a tag there(below under the spoiler I posted more .xml code).   yes, but they are not in a hurry with this, and I myself am interested in finding a solution, thanks for helping.   it is interesting, it looks like it really is so but not in all cases, a riddle...   I changed only: LTAI_SVET to LTAI_Svet2 and now there are no warning now: ---   but why then no warning for LTAI_SVET, because the naming(letter size)  is different(.xml=LTAI_SVET,  SimObjects=model.LTAI_Svet)?:    
    • Since posting uninstalled envtex and ok default shaders. Issue with envtex.
    • I was only guessing Hans , I have seen this on other planes not all and believe to be a pro atc issue . Using plan g to initially flick radio channels works for me .
    • Most likely. I changed it in my install, but forgot to check the log again, will do it tomorrow.
×
×
  • Create New...