Jump to content


Welcome dear guest,

We like to ask you to log-in or to create an account if you don't have an account. Being a member of this forum allows you to post messages and gives you access to the free downloads. It is by far the fastest way to get any support for the many products we sell. Creating an account is fast and easy, certainly if you already have a Twitter or Facebook account. Do note we take your privacy very serious and will never allow any other company to access your information.
 
Wir bitten Sie, sich mit Ihren Log-in Daten im Forum anzumelden oder sich einen neuen Account anzulegen falls Sie noch über keinen verfügen. Als Mitglied des Forums können Sie Ihre Mitteilungen an andere Mitglieder oder an uns posten und Sie erhalten Zugriff auf kostenlose Downloads. Außerdem ist die Nutzung unseres Forums bei weitem der schnellste Weg um Support für die vielen Produkte zu bekommen, die wir verkaufen. Einen Account zu erstellen geht einfach und schnell, vor allem wenn Sie bereits bei Twitter oder Facebook registriert sind. Sie können sicher sein, dass wir die Privatsphäre unserer Mitglieder schätzen und schützen. Es wird keiner weiteren Firma gestattet Einsicht in Ihre Daten zu nehmen.]
 
Nos gustaría pedirle que accediese a su cuenta, si la tiene, o que cree una cuenta, si es que no la tiene. Pertenecer a este foro le permite colocar mensajes y le da acceso a las descargas gratuitas. Es con mucho la forma mas rápida de obtener cualquier tipo de soporte para la multitud de productos que comercializamos. Crear una cuenta es rápido y fácil, y  lo es mas si tiene una cuenta en Twitter o en Facebook. Considere además que nos tomamos su privacidad muy en serio y que nunca permitiremos a ninguna otra compañía que tenga acceso a su información.
 
Gostaríamos solicitar que acesse a sua conta, se você já tem uma ou que crie una nova. Pertencer a este foro permite que você possa postar e permite usar as nossas descargas gratuitas. É a forma mais rápida de ter suporte nos muitos produtos que vendemos- Criar uma conta é rápido e fácil, mais ainda se você tem conta no Twitter ou no Facebook. Acrescentar que nos levamos muito a serio a sua privacidade, e que jamais vamos permitir o acesso aos seus dados a outras companhias.
 
Nous vous demandons de vous identifier ou créer un compte si vous n'avez pas encore de compte. Etre membre de ce forum vous permet de poster des messages et vous donne accès à des téléchargements gratuits. C'est le moyen le plus rapide pour obtenir un support pour les nombreux produits que nous vendons. Créer un compte est rapide et facile, surtout si vous avez déjà un compte Twitter ou Facebook. Ne noter que nous prenons votre vie privée très au sérieux et ne permettrons jamais à une autre société pour accéder à vos informations.
Guest Message by DevFuse
Photo

Dutch Harbor X scenery problems


  • Locked Topic This topic is closed
10 replies to this topic

#1 maxus3

maxus3

    Corporal

  • _Members
  • Pip
  • 9 Posts:

Posted 02 January 2012 - 21:48

Hi
I received DHX for Christmas, and it looks great !

I am having a strange problem, when I land at the DH airport, the VASI lights "chase" me down the runway, they run along with the aircraft ! Also, most (not all) of the vehicles, when I'm viewing the plane from the exterior, look like Tonka toys.... for instance large construction vehicles show as much smaller than the Cessna 172 !

Any suggestions appreciated ! Thanks.

-bob
  • 0

#2 mopperle

mopperle

    Field Marshal

  • Assistant Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9367 Posts:

Posted 03 January 2012 - 10:34

Screenshot?
  • 0

Gruß/Regards,
Otto

 

Kein Support via PM/No support via PM

 

electric-lightning-banner.jpg

 


#3 maxus3

maxus3

    Corporal

  • _Members
  • Pip
  • 9 Posts:

Posted 04 January 2012 - 03:43

FSX Dutch Harbor X strange.png

Screenshot?



wish me luck on adding pics here....

ok, the first one you can see baggage on the runway, the "Tonka: backhoe in front of the plane, with a full size truck in background. Secondarily, the black patches on runway that also move around are somewhat visible.

Second pic show better than first the lights that chase me down the runway

and the third show trees on tarmac in addition to one more Tonka toy (there are many more to right, towards terminal, but I think you "get the picture") :confused2_s:

Anyway, everything else (well, that I've seen so far) is awesome! Obviously I'd really like to resolve this since DH airport is the "star of this show" and not a tiny little piece I could ignore. Any suggestions appreciated !

-bob

Attached thumbnail(s)

  • DHX strange 2.png
  • dhx strange 3.png

  • 0

#4 Shaun Fletcher

Shaun Fletcher

    Aerosoft Forum Administrator

  • _Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18972 Posts:

Posted 04 January 2012 - 12:53

Hello Bob,

Do you have any AI Traffic programs that might use there own afcads for this airport, if so try disabling them.
Also are you using Windows Vista/7.
  • 0

On behalf of Aerosoft and with kind regards, Shaun Fletcher
Aerosoft_LOGO.gif


Follow us on Twitter and Facebook.
Please note that support is not done via Private Messages.
If you prefer support via email, http://aerosoft.zend...us_requests/new


#5 maxus3

maxus3

    Corporal

  • _Members
  • Pip
  • 9 Posts:

Posted 05 January 2012 - 03:09

Hello Bob,

Do you have any AI Traffic programs that might use there own afcads for this airport, if so try disabling them.
Also are you using Windows Vista/7.



Ach, sorry for omiting such basic info. I am using Windows 7. Does that have an effect?
I do have AI Traffic - honestly, operating in this part of the world (Aleutians) I didn't even think about it.

So I will try disabling it and seeing what it does. Quick anticipatory question, is there generally a way to reactivate it (MyTrafficX by some outifit named Aerosoft :) mid-flight? Reason for asking is if I'm doing a DH to PANC flight, would be nice to have capability to swith for obvious reasons.

Hopefully I'll have a chance in the next few days to fire this puppy up and try that solution. Nice Tonka toys, eh?

Thanks Shaun

-bob
  • 0

#6 F. Fuchs

F. Fuchs

    Lieutenant

  • _Members
  • PipPipPip
  • 32 Posts:

Posted 05 January 2012 - 17:23

it's could be a mesh problem.
did you install other scenery for this area?
UT??
  • 0

#7 maxus3

maxus3

    Corporal

  • _Members
  • Pip
  • 9 Posts:

Posted 07 January 2012 - 21:07

Disabling MyTrafficX solved my problem. No more Tonka Toys. No more lights chasing me down runway. No more trees on tarmac.
Thanks y'all
  • 0

#8 maxus3

maxus3

    Corporal

  • _Members
  • Pip
  • 9 Posts:

Posted 07 January 2012 - 21:08

I should add, the the tonka toy vehicles are still there, but in "real " size. So, the whys and wherefors mystify me, but alas I am happy.
  • 0

#9 Shaun Fletcher

Shaun Fletcher

    Aerosoft Forum Administrator

  • _Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18972 Posts:

Posted 09 January 2012 - 18:10

I should add, the the tonka toy vehicles are still there, but in "real " size. So, the whys and wherefors mystify me, but alas I am happy.


You only need disable the afcad for 3rd party airports and not them all.
  • 0

On behalf of Aerosoft and with kind regards, Shaun Fletcher
Aerosoft_LOGO.gif


Follow us on Twitter and Facebook.
Please note that support is not done via Private Messages.
If you prefer support via email, http://aerosoft.zend...us_requests/new


#10 maxus3

maxus3

    Corporal

  • _Members
  • Pip
  • 9 Posts:

Posted 10 January 2012 - 02:11

Hi Shaun
I'm not sure how to execute that (i.e. disable afcads, i just disabled all of MTX) , but what I meant was (sorry for lack of clarity) that the vehicles I referred to as Tonka's, being now full sized, are now logical parts of landscape, only point being they are the same vehicles that used to be miniatures. They look like part of DHX, perhaps could be from something else (all that's left otherwise is default since I disabled MyTrafficX) but I suspect they are really DHX artifacts, just with weird ramifications when the MTX was enabled. In other words, whatever their provenance, they look great now!

This scenery is a thing of beauty. Great job. May I ask one little more question?
the map seems to clearly show that Cape Sarichel is within the scenery area, yet when I flew there it was clearly default scenery. It seemed (less clear due to haste and possible navigational erros) that this may also have been case with a couple of the extreme Southwest islands. Any explanations/suggestions? Thanks !
  • 0

#11 horst18519

horst18519

    -

  • _Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5977 Posts:

Posted 11 January 2012 - 14:44

As you can see on map A Cape Sarichef is not part of the addon: http://www.aerosoft2...hharbor-map.jpg
  • 0




0 User(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users