Caribbean_Redz

Throttle Spool up time

Recommended Posts

Greetings,

 

Just want to understand something. When I advance the throttle quadrant it takes at least 7seconds  before the plane actually gets power to begin taxi... then, when I get to the runway, i don't get a smooth spool up before I put it to flx mode.

 

Is this normal?

Do i not have something checked?

 

Regards,

P'Rez

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normal.   There is an ongoing thread about this already (but I know the Forum Search Function is not working).

 

Best wishes.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry Dave,

 

I normally do a search.....I was reading through, must have missed me..

 

Ok, thank you.

 

Regards,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Caribbean_Redz said:

Sorry Dave,

 

I normally do a search.....I was reading through, must have missed me..

 

Ok, thank you.

 

Regards,

 

 

 

I was just letting you know there is an existing thread, no complaint whatsoever about your post my friend.

 

Right now our forum search isn't working, so that certainly complicates things!  I would have provided the link to you if I could have found it quickly.

 

Best wishes!

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now