JazzBassman

EGLL Autogate files renamed but no buildings

Recommended Posts

Hello,

        I recently installed EGLL Airport London-Heathrow using X Plane 11 and followed links and instructions to install Autogate, (@v1.75), the static aircraft and OpenScenery X. The .dsf and safedock files have been renamed thus - existing.dsf file to +51-001.no_safedock and the .safedock file to +51-001.dsf. I have ensured that the scenery.ini file is in the correct order also. Every time I open X plane at EGLL, I get static aircraft but absolutely no buildings or runway / apron markings. Furthermore, when picking a gate, usually at T5, I always get a static aircraft overlayed onto mine, (regardless of aircraft chosen - usually FF A320U - but also repeated with default 737). I have, at this time, removed and saved the existing Aerosoft EGLL shipped with X Plane 11 from the custom scenery folder. 

 

After installing the original two files back into my installed scenery file and without changing any names, the buildings re-appear, but no autogate function. Am I re-naming them incorrectly? The manual is a little unclear. 

 

Any advice is always appreciated

 

JazzBassman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Heinz,

                      I have copied that post to the letter...Very happy with the .ini file order. My problem is when I rename the folders as per the instructions, the buildings disappear. Not sure this is fixable. I must presume it is the action of re-naming the original .safedock file to a .dsf file and the opposite for the original .dsf file to a .no_safedock file. As I purchased the scenery via Aerosoft, could one of these files be corrupted? I will delete from x plane and re-download from Aerosoft account to see if there are any changes.

 

JazzBassman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, it has been a short while. Ihave re-downloaded and exactly the same happens as per my description.

 

JazzBassman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello JazzBassman,

 

can you please attach the Log.txt file from your X-Plane 11 folder here.

Then we can look into it to see if there is an issue ....

Please close X-Plane 11 befor you send the Log.txt.

 

Greets Heinz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now