yoda31

member
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

About yoda31

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. yoda31

    P3D v4 - Airbus A318/319 pro bundle

    Hello, I just give you news following my last problem with the AEROSOFT A318-319-320-321 on P3D V4 installed version 4.3.29.25520, and I give you the current configuration of my PC: Windows 7 professional 64-bit Processor: Intel Core i7-4790K CPU 4.00 GHz Ram: 32.0 GB Graphics card: NVIDIA GeForce GTX 980 Ti Monitors: 3 SAMSUNG UHD 4K 21 " After several installations and uninstalls of P3DV4 without any success, I have removed the software FSLabs A320 and after a reboot of the computer everything works perfectly. There is a big problem of compatibility with FSLabs. And so for your information these AIRBUS work very well with Windows 7 Pro. cordially
  2. yoda31

    P3D v4 - Airbus A318/319 pro bundle

    Thank you and I'm updating you and I'll let you know. thank you
  3. yoda31

    P3D v4 - Airbus A318/319 pro bundle

    Thank you for your reply, Prepar3D v 'Academic Prepar3D v: 4.2.21.24048 SimConnect Version: 4.2.0.0
  4. Bonjour, Je viens d'installer A320 Family professional bundle avec l'anti-virus d'ésactivé et lorsque j'ouvre P3Dv4 je sélectionne L'A319 tout se passe bien mais je me retrouve dans le poste avec les moteurs en routes et aucuns écrans d'allumés et tout est inactif sauf le bruit des moteurs ? J'ai désinstallé le logiciel par le panneau de configuration puis réinstallé mais rien n'y fait cela ne fonctionne toujours pas ? Pouvez-vous m'aider ? Hello, I just installed A320 Family professional bundle with the anti-virus disabled and when I open P3Dv4 I select the A319 everything goes well but I find myself in the post with engines in roads and no screens of lights and everything is inactive except the noise of the engines? I uninstalled the software through the control panel and then reinstalled but nothing makes it still does not work? Can you help me ?