Screenshots/Videos

Screenshots and videos made with X-Plane 10/11. No support provided in this forum. But moderation.

30 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 41 replies
    • 4531 views
    • 0 replies
    • 1166 views
  2. Topics
    • 0 replies
    • 31 views
    • 2 replies
    • 103 views
    • 4 replies
    • 148 views
    • 0 replies
    • 163 views
    • 3 replies
    • 295 views
    • 2 replies
    • 312 views
    • 2 replies
    • 370 views
    • 2 replies
    • 457 views
    • 2 replies
    • 397 views
    • 5 replies
    • 551 views
    • 1 reply
    • 1308 views
    • 0 replies
    • 737 views
    • 0 replies
    • 704 views
    • 0 replies
    • 846 views
    • 0 replies
    • 846 views
    • 0 replies
    • 1100 views
    • 0 replies
    • 830 views
    • 0 replies
    • 799 views
    • 0 replies
    • 1161 views
    • 0 replies
    • 912 views
  3. Flying near Annecy

    • 2 replies
    • 849 views
    • 0 replies
    • 995 views
    • 0 replies
    • 837 views
  • Posts

    • Hi,   first of all if I am posting this in the wrong place then my apologies   secondly I have some a problems with the Aerosoft A318/A319 the wings are missing the engines are missing and the back landing gear is missing it was working fine up until about two weeks ago any suggestion please.  
    • Hallo Heinz, ich habe jetzt alles installiert. Leider wieder ohne Erfolg. Ich werde doch wieder zur Version 1.9.8. zurück kehren müssen. Aber der Tipp mit der IP hat funktioniert. Diese Meldung ist verschwunden. Dankeschön.  Gruß  Jan
    •   Hier eine Aufnahme von der Nordsee bzw. Insel Borkum und der Chiemsee im Süden    
    • Now, the longest leg is behind me: flying from Honolulu to Monterey (cheaper then landing in KFSO), 2100nm and due to strong tailwinds over 2hrs fuel left. Weather not so nice in Honolulu, bit raining Approaching Monterey Municipal Airport Bit tired and know heading to my hotel for a flat iron and some Corona
    • Sorry, it does, see my video, and as you are the only one with that problem, maybe a fresh install could be the solution.