General Chit Chat

For comments and questions that don't fit other catagories or that cross multiple catagories.

90 topics in this forum

    • 1 reply
    • 7755 views
    • 1 reply
    • 2519 views
    • 0 replies
    • 3964 views
    • 3 replies
    • 3110 views
    • 20 replies
    • 7141 views
    • 1 reply
    • 2660 views
    • 11 replies
    • 5186 views
    • 18 replies
    • 16250 views
    • 29 replies
    • 11321 views
    • 1 reply
    • 3823 views
    • 2 replies
    • 4134 views
    • 20 replies
    • 6202 views
    • 1 reply
    • 3229 views
    • 16 replies
    • 6975 views
    • 3 replies
    • 3652 views
    • 0 replies
    • 5483 views
    • 2 replies
    • 3515 views
    • 6 replies
    • 4554 views
    • 2 replies
    • 3874 views
    • 3 replies
    • 4323 views
    • 20 replies
    • 6196 views
    • 13 replies
    • 5125 views
    • 0 replies
    • 4097 views
    • 5 replies
    • 4526 views
    • 2 replies
    • 4152 views
  • Posts

    • I have a question for Xplane 11. I want to buy the ATR 72 500. But it is only for Xplane 10! Would it work if I bought if for my Xplane 11? If it would, what is the best website to buy it from? http://www.aerosoft.com/en/xplane/xplane-10-add-ons/aircraft/1733/atr-72-500?number=AS12160 or http://store-x-plane-org.3dcartstores.com/ATR-72--500_p_211.html   -Sebastian
    • Are you on Windows 10? There have been an update lately that introduced font problems into Windows. In the meantime MS has released a fix for that. Please check, that if you are on Windows 10, you are on the latest status of all available updates for it.
    • This problem just showed up out of the blue. Loaded up an Airbus 321, started my set up for a flight and no readouts on my radio or ATC. (See attached photo), Not everything is out, the autopilot works fine, (also see attached). Anyone have a solution or experienced this before?   This happened over night. (No pun intended), finished a flight session, closed down all my programs, shut down the computer for the night. Next day...."poof" Big problem. Loaded a 320, then 319, and 318, same problem. I wanted to see if other aircraft had the same problem that I have in my hanger. QualityWings 757, and RJ 70, 85, and 100 had the same thing, no radio and no autopilot display of numbers. My PMDG aircraft are fine, as well as my Capt Sim aircraft.   All of my software is up-to-date, so please don't ask. I fly on P3D v3.4, and FSX, same issue in FSX as P3D.  
    • Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.
    •   It will be for v3 also. But the with dynamic lights, which is shown in the video, will be for v4 only.